Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Benicassim

Apps de Kids&Us

Publicat 31/10/2018

Ja fa 15 anys, Kids&Us va ser pioner en desenvolupar un mètode propi d’ensenyament d’idiomes basat en el procés d’adquisició de la llengua materna. Avui, continua innovant amb la motivació de mantenir-se a l’avantguarda educativa, i és que si alguna cosa caracteritza Kids&Us és el seu marcat ADN inconformista.

Amb la vista posada en el futur, la companyia ha desenvolupat aplicacions mòbils com MyLocker, MyKids i MyClassroom que mantenen el seu compromís amb la qualitat i l’excel·lència.

MyKids i MyClassroom, novetats destacades

Aquest curs s’ha llançat MyKids, una aplicació mòbil que facilita la comunicació bidireccional entre els centres i les famílies. Així, les famílies podran fer un seguiment més exhaustiu de l’aprenentatge dels seus fills i, alhora, es podran posar en contacte amb el seu centre d’una manera més ràpida i flexible.

Kids&Us també ha estrenat MyClassroom, una nova agenda digital per al professorat que els permetrà optimitzar el seu temps i agilitzar tasques com la planificació del curs, el seguiment diari de l’alumnat, els Oral Test i la redacció d’informes trimestrals.

MyLocker avança amb pas ferm

L’aplicació MyLocker es va llançar l’any anterioranterior i recentment s’ha renovat amb continguts per a Babies, Kids i Tweens adaptats al nou curs escolar 2018-2019. MyLocker és l’aplicació d’ús exclusiu per a l’alumnat de Kids&Us que ofereix una continuïtat en l’aprenentatge de l’anglès fora de les seves aules, d’una manera fàcil i accessible des de qualsevol punt i en qualsevol moment.

El futur de l’aprenentatge és, amb Kids&Us, una realitat que es palpa dia a dia.

Compartiu-ho >